Info

info

Meidän aika

Meidan aika käynnistyi halustani tarjota matalan kynnyksen terapeuttista parisuhde- ja perhetyöskentelyä kohtuullisin hinnoin ja ilman jonoja.

Nimensä mukaisesti Meidän aika tarjoaa tukea pareille ja perheille, jotka haluavat hetkeksi pysähtyä miettimään omia ihmissuhteitaan tai käsitellä ammattilaisen tuella heitä kohdannutta kriisiä. Nyt on teidän aika saada tukea ja ohjausta! Kun tärkeän läheisen ihmisen kanssa selvittää yhteisiä asioita, toteutuu samalla monen toive yhdessä vietetystä ajasta. Parisuhteeseen ja perheeseen panostettu aika on paras sijoitus.

Halusin tarjota palveluita niille, joiden on töiden, harrastusten tai lasten menojen vuoksi hankala yhteensovittaa omia aikatauluja virka-aikoihin tai -paikkoihin.

Meidän aika on sivutoiminen yritykseni päivätyöni ohella. Yrityksellä ei ole pysyvää toimipaikkaa, vaan tapaamiset tapahtuvat ensisijaisesti asiakkaiden kotona. Tämä mahdollistaa myös edulliset palvelujen hinnat. Mikäli asiakas toivoo, voidaan tapaamiset järjestää vuokratiloissa Tampereen keskustassa lisäkorvausta vastaan.

Koulutus

– Valviran laillistama sosiaalityöntekijä, YTM.
-Psykologian perus- ja aineopinnot 60 op.
– Parisuhdekeskus Katajan Solmuja Parisuhteessa -neuvojakoulutus
– Virtaa välillämme -parisuhderyhmän ohjaajakoulutus
– Suomen mielenterveysseuran Perhearviointimenetelmä-koulutus
-Perheasioiden sovittelijan perusopinnot

Minä

Työkokemukseni on kertynyt monipuolisesti lasten, nuorten, perheiden ja parien kanssa työskentelystä. Tällä hetkellä työskentelen perheneuvolan sosiaalityöntekijänä.

Minua motivoi ihmissuhdetyössä aidot kohtaamiset, asiakkaiden oivallukset ja onnistumiset. Vahvuuksiani ammattilaisena ovat asiakaslähtöisyys, vuorovaikutuksen luominen sekä lämminhenkinen tapani työskennellä asiakkaan voimavaroja esiin tuoden. Kiitosta saan rempseästä työotteestani ja rennon työskentelyilmapiirin luomisesta.

“Hymy, jonka annat, palaa luoksesi”

Meidän aika tukee seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden moninaisuutta

Tämän sivuston teki: Tulensytyttäjä