Palvelut

Palvelut

Solmuja parisuhteessa

Terapeuttinen työskentely sopii erityisesti kriisitilanteessa olevalle parille, joka miettii suhteensa tulevaisuutta. Kriisin keskellä työskentelyn rakenne tuo helpottavaa selkeyttä omien kokemusten, tunteiden ja ajatusten jäsentämiseen.

Parisuhteen voimavarat

Työskentely sopii parille, jolla on tarve kohdata toisensa arjen keskellä. Parisuhteen voimavarat -työskentely tarjoaa mahdollisuuden päästä kahdestaan oman kumppanin kanssa kartoittamaan suhteen tilaa parin omista yksilöllisistä toiveista käsin.

Virtaa välillämme

Kurssille mahtuu enintään 6 paria. Kurssi sopii kaikille pareille, jotka haluavat keskittyä parisuhteeseensa ja viettää aikaa yhdessä. Se on tarkoitettu parisuhteen voimavaroja korostavaksi ja sisäistä vuorovaikutusta vahvistavaksi työskentelyksi.

Perheneuvonta

Kasvatus- ja perheneuvonta auttaa moninaisissa perhe-elämän sekä lapsen ja nuoren kasvuun ja kehitykseen liittyvissä kysymyksissä. Se on ohjausta ja neuvontaa sekä vanhemmuuden ja perheenjäsenten välisten suhteiden tukemista.

Perhearviointi

Mitä meidän perheelle kuuluu? Mitkä ovat juuri meidän vahvuudet, voimavarat ja vaikeudet? Otetaan yhdessä selvää! Perhearviointi sopii esimerkiksi perheille, joissa perheenjäsenet ovat etääntyneet toisistaan tai jotka haluavat vahvistaa tunne- ja toimintasiteitään.

”Ilman tätä työskentelyä tuskin jatkaisin tässä parisuhteessa.”

Nainen, 40 v.

Solmuja parisuhteessa -työskentelystä

”Toiminnalliset tehtävät olivat havainnoillisia ja mielenkiintoisia.” 

Mies, 49 v.

Solmuja parisuhteessa -työskentelystä

”Olen puhunut rehellisesi ja avoimesti vaikeista asioista.”

Nainen, 45 v.

Parisuhteen voimavarat -työskentelystä

”Ongelmia on käsitelty ja niistä päästy eteenpäin. Ymmärrän paremmin sen, että suhteen eteen täytyy tehdä töitä.”

Mies, 38 v.

Solmuja parisuhteessa -työskentelystä

"Olen saanut valtavasti hyviä vinkkejä tulevaan ja ennenkaikkea uusia ajatuksia ja apua tunteiden käsittelyyn ja niistä puhumiseen."

Nainen, 31v.

Parisuhteen voimavarat -työskentelystä

"Kokonaisuutena erittäin positiivinen kokemus! Parisuhteemme voi paremmin kuin ennen kurssia."

Ryhmäläinen

Virtaa välillämme -parisuhdekurssista

Tämän sivuston teki: Tulensytyttäjä