Virtaa välillämme

Virtaa välillämme

Virtaa välillämme -ryhmäkurssi

Kurssi on tarkoitettu parisuhteen voimavaroja korostavaksi ja sisäistä vuorovaikutusta vahvistavaksi työskentelyksi ja se sopii kaikille jotka haluavat keskittyä parisuhteeseensa ja viettää aikaa yhdessä. Kurssin tavoitteena on harjoitella kuuntelemaan omaa kumppania, opetella tunnistamaan omia tunteita ja kertomaan niistä omalle kumppanille, syventää sitoutumista, tunneyhteyttä ja arkirakkautta sekä ennen kaikkea viettää parisuhteen laatuaikaa yhdessä ja pitää hauskaa.

Virtaa välillämme -kurssi tarjoaa samalla vertaistukea ja mahdollisuuden keskustella ja jakaa kokemuksia muiden parien kanssa. Kurssille osallistuu vähintään neljä ja enintään kuusi paria. Työskentely kurssilla sisältää henkilökohtaista pohdintaa, keskusteluja oman parin kanssa, pienissä ryhmissä käytäviä keskusteluja, koko ryhmän keskusteluja sekä toiminnallisia tehtäviä. Kukin osallistuja saa määritellä itse kuinka aktiivisesti osallistuu ryhmäkeskusteluihin. Tapaamisia on yhteensä viisi, ne kestävät n. 3 h/kerta ja kullakin kerralla on oma teemansa:

  1. Tunteiden tunnistaminen
  2. Rakastumisesta rakastamiseen
  3. Suuttumus ja ristiriitojen ratkaiseminen
  4. Intohimo, seksuaalisuus ja hellyys
  5. Rakkautta arjessa

Ota yhteyttä ja tiedustele seuraavan kurssin ajankohtaa. Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita pareja on vähintään neljä.

Huom. Kurssi ei sovellu akuutissa kriisissä oleville pareille. Kriisissä oleville pareille suosittelen Solmuja parisuhteessa -neuvontaa, jossa pari työskentelee kahden kesken neuvojan kanssa.

Tämän sivuston teki: Tulensytyttäjä